oolsztyniak, Tez taki bylem do czasu az nie spotkalem ich osobiscie. Mam kilku znajomych gejow i uwierz mi to sa normalni faceci , a to co robia w sypialni i z kim to ich sprawa. Przeciwny natomiast jestem adoptowaniu przez nich dzieci. Dla mnie to jest chore i nawet czesc z nich sie ze mna z tym zgadza. Mam znajomego ktory mial zone ma 2 dzieci i zostal gejem Zostal to duzo powiedziane odkryl !!
Sa geje i geje. Tak jak i faceci. Niektorzy to totalne cioty afiszyjace sie na kazdym kroku gadajace jak paniusie mahajace rekami jakby byly polamane. Inni to faceci o ktorych nigdy bys nie pomyslal ze sa gejami. Nie afiszuja sie zyja jak kazdy. JEdza to samo co my ubieraja sie tak samo. A to czy chca sie pobierac to ich sprawa.
Sa geje i geje. Tak jak i faceci. Niektorzy to totalne cioty afiszyjace sie na kazdym kroku gadajace jak paniusie mahajace rekami jakby byly polamane. Inni to faceci o ktorych nigdy bys nie pomyslal ze sa gejami. Nie afiszuja sie zyja jak kazdy. JEdza to samo co my ubieraja sie tak samo. A to czy chca sie pobierac to ich sprawa.
Komentarz